Skip to main content

Wat zeggen onze klanten
over de samenwerking
met Sterknetwerk?

Sterknetwerk verschijnt met regelmaat in de media. Elke maand komt één van onze partners aan het woord.
Zij presenteren hun bedrijf en vertellen wat automatisering voor de organisatie en Sterknetwerk als automatiseringspartner daarin betekent.

“Met KantoorOnline XL zijn we voorbereid als de bouw weer aantrekt.”

Voor de bouwbranche zijn het lastige tijden. Van de Middegaal Vloerengroep B.V. ondervindt dat ook, maar eigenaar Marc van de Middegaal gebruikt deze rustige periode om nieuwe concepten te ontwikkelen en zich te onderscheiden wanneer de markt weer aantrekt. Tegelijkertijd gaat hij ook de digitale kant van zijn bedrijf een fikse update geven met KantoorOnlineXL van Sterknetwerk B.V. “Met KantoorOnlineXL hoef ik niet te investeren, daardoor blijft mijn cashflow gezond.”

Lees meer

“KantoorOnlineXL van Sterknetwerk biedt continuïteit en stabiliteit.”

Peter Kivits, eigenaar van administratiekantoor Aciric B.V. uit ’s-Hertogenbosch, stond vorig jaar op een tweesprong bij het vervangen van de ICT-omgeving: ga ik investeren of besteed ik het uit? Hij koos voor het laatste, voor KantoorOnlineXL van Sterknetwerk B.V. Na drie maanden weet de Bossche ondernemer zeker dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. “Ik kan een investering van zo’n slordige 40.000 euro besparen. Bovendien word ik volledig ontzorgd.”

Lees meer

“Omdat niet iedereen passie heeft voor bits en bytes.”

KantoorOnlineXL is op een veilige manier, via internet beschikken over een eigen digitale werkplek. U logt op afstand in op uw werkomgeving en beschikt over noodzakelijke, actuele software zoals Office en Outlook.

Lees meer

“Betrouwbaarheid en continuïteit zijn voor ons van levensbelang. Sterknetwerk garandeert dat.”

ICT is voor de meeste bedrijven niet meer dan een middel om de core business te ondersteunen. Voor Casemix, een adviesbureau voor organisaties in de zorg, liggen die kaarten anders. “Onze adviezen”, zegt senior consultant Tom Urbanus, “zijn vooral gebaseerd op harde cijfers, de data.

Lees meer

“Uw mail altijd bij de hand.”

Hoe zou het zijn om ’s ochtends uitgerust op te staan, de kinderen op het gemak naar school te brengen, om daarna de eerste e-mail van de dag in alle rust te beantwoorden? Aan het eind van de dag doe je nog even een boodschap in de supermarkt, en de wachttijd in de rij.

Lees meer

“Samen op zoek naar het gereedschap om je organisatie optimaal in te richten.”

Een ondernemer begint voor zich- zelf om zijn kwaliteiten – het ondernemen zelf, kopen en verkopen – zo goed mogelijk te benutten. Computers helpen daarbij. Daar is Marcel Raaijmakers (38), eigenaar van Tegelhuis en Tegeloutlet Den Bosch ook van overtuigd. Maar de computer echt omarmen doet hij niet.

Lees meer

“Met evenveel medewerkers kunnen we veel meer aan.”

Zekerheid. Deskundigheid. Flexibiliteit. Vertrouwen. Op die vier pijlers rust de samenwerking tussen Van Uden Kaarsen en Sterknetwerk “Ons bedrijf groeit”, zegt Roan van Uden, “maar we kunnen met evenveel medewerkers veel meer aan. Dat is de verdienste van Sterknetwerk.”

Lees meer

“In 2002 kwam Sterknetwerk B.V. voor hardware-inkoop terecht bij Bob Debie.”

Tien jaar later doen Sterknetwerk en The PoS Company B.V. nog altijd zaken met elkaar, alleen in omgekeerde richting. “Sterknetwerk”, zegt eigenaar Debie, “is onze ICT-afdeling. Dat geeft ons een rustig gevoel. We kunnen er honderd procent op vertrouwen dat alles rondom automatisering binnen ons bedrijf geregeld is.”

Lees meer

“Een administratiekantoor is volledig afhankelijk van de automatisering.”

Daar moet je altijd op kunnen rekenen, een storing kan heel vervelende gevolgen hebben. “Sterknetwerk is voor ons een heel betrouwbare partner”. Binnenkort zal het Bossche administratie- en advieskantoor overschakelen op KantoorOnlineXL. “Dat scheelt ons zeker 30.000 euro aan investeringen.”

Lees meer

“Tien jaar geleden zette Mark den Teuling de eerste stappen op het ondernemerspad.”

In 2012 is Sterknetwerk B.V., die alle mogelijke ICT-zorgen uit handen neemt op het gebied van netwerkbeheer, systeembeheer, werkplekbeheer en helpdesk, uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat binnen het mkb en middelgrote ondernemingen een sterke positie heeft verworven. Nieuwe ontwikkelingen dienen zich…

Lees meer