Skip to main content
Consultancy ERP

Uw informatiesysteem

Misschien is de term ERP wat ingewikkeld maar wij bieden u handvatten voor een simpele pakketkeuze of een hapklaar systeem. Uiteindelijk is de wens een efficiënt informatiesysteem wat uw bedrijfsgegevens registreert en aan u rapporteert conform uw behoeftes.

Dat er een factuur uit moet rollen voor de klant en uw verkoopportaal moet vullen (website) dat is een belangrijk gegeven maar dan wel graag vanuit de spil in het web: uw ERP-systeem. Dit systeem bevat een bedieningspaneel voor uw medewerkers en een mengpaneel en overzichtsscherm voor u – globaal gezien zal de wens niet groter zijn.

Hoe kies ik het juiste ERP systeem?

Nu is het vaak zo dat bedrijven de keuze al uitstellen bij het zien van de pakketkeuze danwel bij het opstellen van de lijst van eisen en wensen. Ook komt het vaak voor dat het gekozen pakket niet werkt omdat onvoldoende gekeken is naar de praktijk.

Wij doen dit samen met u en hebben 20 jaar ervaring in pakketkeuzes met ondernemers en het opzetten van bedrijven. Misschien is uw huidige systeem wel te gebruiken maar is het fout of niet doordacht ingericht wat simpel verholpen zou kunnen worden. De systeemkeuze maakt ons niet uit, we verkopen het niet en werken pakketonafhankelijk.

Hoe gaan we te werk ? Simpel, de eerste stap is dat we samen door uw bedrijf heen gaan lopen. Wat maakt u, hoe werkt u met uw klanten, waar werkt u, wie werken er voor u, wat verwerkt of verkoopt u, wat is belangrijk voor u. We houden u in een gesprek van ca 3,5 uur een spiegel voor die uw organisatie bloot legt en uw toekomstwensen inventariseert aangevuld met vernieuwingen in de markt en toekomstmogelijkheden.

Plan een intakegesprek voor grip op uw organisatie of een check up voor een mogelijk nog efficiëntere werkwijze danwel tips en uitbreidingen uit de markt.