Skip to main content
1. Veiligheid

Het garanderen van de

veiligheid van uw data is

voor ons vanzelfsprekend.

Zo vanzelfsprekend dat we dit misschien niet eens hoeven te benoemen. Het is de zekerheid waarop onze relatie gebaseerd is. Daar kunt u van op aan!

Door te werken met meervoudige back-up systemen in een zwaar beveiligde omgeving is de integriteit van uw informatie op meerdere manieren gewaarborgd. Bij storingen of andere invloeden van buitenaf maken wij ons druk over de veiligheid van uw gegevens zodat u dat niet hoeft te doen.

2. Bereikbaarheid

Is het voor uw bedrijfsvoering van belang dat u overal uw gegevens binnen handbereik hebt?

Zijn gedeelde agenda’s voor uw personeel onmisbaar? Willen ze kunnen samenwerken in documenten?

Wij maken dergelijke vormen van connectiviteit en mobiliteit mogelijk! Met producten voor telefoon, tablet en andere vormen van telewerken is een goede mobiele totaaloplossing dichterbij dan u denkt.

3. Continuïteit

Uw informatie wordt voortdurend geback-upt.

Belangrijke data moet immers goed worden gearchiveerd om de continuïteit van uw bedrijfsvoering zeker te stellen.

Maar hoe snel bent u weer in de lucht na bijvoorbeeld een stroomstoring? Omdat we uw gegevens op verschillende plaatsen herbergen, bent u snel weer in het spel na een calamiteit. Wij praten daarom eigenlijk nooit over back-upmogelijkheden, maar over snelle restoretijden.

4. Zekerheid

U komt nooit voor

verrassingen te staan.
U betaalt een vaste prijs voor onze dienstverlening: een fixed price per werkplek. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Deze zekerheid is de basis voor gezonde lange termijn relaties en helpt u uw bedrijfskosten inzichtelijk te houden.

5. Bij de tijd

Niets is zo veranderlijk…

Wat vroeger alleen voor het weer gold, geldt tegenwoordig voor software en apparatuur; niets is zo veranderlijk.

Updates en nieuwe releases maken het voor u een crime om bij te houden. Hoe blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van CloudComputing, energiebesparing, ergonomie etcetera? Het antwoord? Dat hoeft u niet! Want dat doen wij voor u.

6. Servicegerichtheid

Korte lijnen, daar draait het om bij service en beheer.

U kunt ons direct aansturen, monitoren en uw aanvragen beheren. Zowel online als offline zijn we er razendsnel bij om u verder te helpen.

Op alle vlakken richten we ons op het voortdurend verbeteren van onze service. We staan open voor uw wensen en zoals u in de andere krachtpunten kunt lezen, we doen er alles aan om uw netwerk-, systeem- en werkplekbeheer zorgeloos te laten verlopen.

7. Proactiviteit

We ondernemen stappen zelfs voordat u iets merkt.

Met verfijnde technieken controleren we de prestatie van uw netwerk. Dreigen er problemen of ondercapaciteit dan voorspellen onze systemen dit en ondernemen we stappen zelfs voordat u iets merkt.

U kunt altijd een vinger aan de pols houden en onze werkwijze vanuit uw bureaustoel monitoren. Ontdekken we over- of ondercapaciteit dan wijzen we u erop en ook wanneer er nieuwe oplossingen zijn of verbeterde systemen dan houden we u daar proactief van op de hoogte.

8. No-nonsense mentaliteit

U bent gebaat bij helderheid. Daarom denken we op alle niveaus met u mee.

Wij communiceren helder en open. Hebt u vragen over uw netwerk? Zijn er nieuwe plannen binnen de organisatie? Gaat u uitbreiden of inkrimpen, besparen of juist investeren?

Dan heeft u niets aan dikke rapporten of wollige aanbevelingen. Daarom helpen we u met concrete oplossingen en heldere adviezen. We denken graag met u mee.